(15)

Cavallonin kronikat 1: Pegasosten viha

audioboek


Vauhdikas elÀinfantasiasarja alkaa!

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - kentaurit, yksisarviset, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat kÀyneet sodan, joka on pÀÀttynyt katkerasti. Vanhat hyvÀt suhteet kansojen vÀlillÀ ovat muisto vain. Nyt vallitsee epÀluulon aika.

Yksisarviset pitÀvÀt entisiÀ ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensÀ, mutta heillÀ on synkkÀ salaisuus. Vedenhevoset ovat joutuneet merelle ja syyttÀvÀt siitÀ kentaureja. Ja pegasokset, jotka kaikkien mielestÀ aloittivat sodan, ovat paenneet vuorille.

Kaikki muuttuu, kun tapahtuu yllÀttÀvÀ hyökkÀys. Pystyykö neljÀ nuorta - kaksi ihmistÀ, kentauri ja pegasos - pelastamaan tilanteen? PystyvÀtkö ihmiset ja hevoset taistelemaan rinnakkain vapautensa puolesta? Jos he epÀonnistuvat, Cavallon on tuhon oma.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan elÀinfantasian ystÀville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui elÀimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin RuohometsÀn kansan. HÀn asuu miehensÀ, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellÀ elÀviÀ villihevosia.