(12)

Cirkus i Valdemarsvik

audioboek en e-book


Ainas vÀninna Lotta har flyttat till Estland och kÀrleken och Ainas eget flyttlass har gÄtt till den lilla skÀrgÄrdskommunen Valdemarsvik. Aina saknar sin vÀninna men som vikarierande journalist pÄ lokaltidningen fÄr hon dagarna att gÄ medan livet tycks pÄgÄ framför och bakom henne, att fÄnga dagen har hon nog inte riktigt lÀrt sig Àn. Hon lever ett stillsamt liv tillsammans med sin ögonsten, den enögde hittekatten Höder. Men lite enformigt Àr det allt.

En cirkus dyker upp pÄ orten och en mycket motvillig Aina skickas ivÀg för att skriva en artikel om förestÀllningen. Cirkusbesöket blir upptakten till en allt annat Àn enformig period i hennes liv. Det Àr vÄr i luften och kanske spirar varma kÀnslor inte bara pÄ grund av vÄrsolen. I en salig röra av clowner, kor, vallhundar, dagisbarn och en charmig detektiv fÄr Aina uppleva mer Àn hon nÄgonsin önskat sig.

HÀng med Aina, en medelÄlders kvinna med drömmar, i denna lightdeckare med feelgood-anda. Dela hennes Àventyr och hennes tankar om livet, Äldrandet och om att vara nÄgon. Cirkus i Valdemarsvik Àr en fristÄende fortsÀttning pÄ boken "Ett paket knÀckebröd i Oskarshamn".


Verteller: Helena Zetterman
Duurtijd: