(0)

Da jeg var ti

audioboek en e-book


I det udadtil perfekte Hilltop House boede søstrene Shannon og Sara Carter. Ved siden af dem, med en syg mor og en fraværende far, boede deres bedste veninde, Brinley Booth. De tre piger var uadskillelige og ville gøre alt for hinanden, indtil deres unge liv blev ændret for altid en skæbnesvanger forårsaften for enogtyve år siden. Brinley blev ramt af et lyn på Sandbox Hill, efter Doktor Richard Carter og hans kone Pamela blev fundet dræbt i deres soveværelse, stukket fjorten gange med en saks.

Den ene søster, snart dømt for mord og kendt i overskrifterne som Dødsenglen, tilbragte de næste otte år af sit liv på en lukket psykiatrisk afdeling for børn. Den anden voksede op fjernt fra pressens blinkende kameraer. Men på årsdagen for drabene er en ny dokumentar om det sensationelle dobbeltmord på vej, for en af dem er klar til at dele sin side af historien og finde sin søster igen.

Da nye beviser dukker frem i sagen, er Brinley en af mange journalister, der dækker historien, og snart brænder følelser om skyld, identitet og sorg i hjerterne af alle, der ved, hvad der skete dengang i Hilltop House. De tre pigers veje mødes igen i skyggen af massiv mediedækning, politisk interesse og ikke mindst spørgsmålene: Hvor langt vil man gå for dem, man kalder familie, og vil fortiden føre mere ulykke med sig i nutiden?

Andre titler af forfatteren på dansk:

Samlingen (Samleren #1)

Arvingen (Samleren #2)

Naboen

Da jeg var ti


Verteller: Susanne Storm
Duurtijd: