(7)

Dating.dot.not

audioboek en e-book


"Hvad ville folk ikke tÊnke! Fraskilt kvinde pÄ 42 Är. Sikkert ikke til at holde ud. HÞjest sandsynlig rÞvkedelig. BÄde sippet og snerpet. MÄske endda ubegavet.

Dating lĂžd bare sĂ„ grimt i mine Ăžrer. SĂ„ fremmed. Det laveste af det lave. Slet slet ikke noget for mig – og sĂ„ dog...

TĂŠnkt profiltekst:

42-Ärig kasseret kvinde i Sloggialderen med hÊngepatter og inderlÄr som bredriflet flÞjl ...

GuŽ skal jeg da ej. Hvem fanden vil overhovedet have sÄdan en gammel brugt kone? Nok bedre at lÊgge en annonce ind pÄ guloggratis.dk under bortgives."

Hvad gĂžr man, nĂ„r ens mand gennem over 20 Ă„r pludselig forlader en for en anden kvinde? Man opretter en profil pĂ„ en datingside, lyder mange af venindernes velmenende rĂ„d – rĂ„d, som man sikkert ogsĂ„ selv har givet. Det er imidlertid nemt at sige til sine singleveninder, nĂ„r man aldrig regner med selv at stĂ„ i samme situation. For hvordan begynder man at date igen som midaldrende kvinde, der aldrig har fĂžlt sig mindre attraktiv?

Gitte Hillebrandts bramfri roman fortĂŠller ĂŠrligt og humoristisk om et af tidens mest skrĂŠmmende emner, som mange i smug kan nikke genkendende til: netdating.

Gitte Hillebrandt (f. 1965) er en dansk forfatter og lĂŠgesekretĂŠr. Hun debuterede som forfatter i 2021 med romanen "Dating.dot.not" om netdating og at skulle starte forfra efter et forlist ĂŠgteskab som midaldrende kvinde.


Verteller: Trine Gadeberg
Duurtijd: