(0)

De tre tyste - Beskytteren

e-book


Ørnene kommer nÊrmere. LydlÞst cirkler de over hovederne pÄ dem, lavere og lavere, sorte imod lyset fra solen. De er nu sÄ tÊt pÄ, at Sigurd kan skelne de enkelte fjer pÄ deres udbredte kÊmpevinger.

Og sÄ, med ét, som om nogen havde rÄbt nu! dykker de begge to mod jorden med uhyggelig fart. Sigurd spekulerer pÄ, hvilket bytte de kan vÊre efter her i lysningen. Der er ikke andre end Svanhild og ham selv.

Tanken svirrer et Ăžjeblik i hans hoved, inden den fĂŠstner sig.

"LĂžb!" brĂžler han til Svanhild og sĂŠtter i gang over mod hende. Men det er for sent.

Sigurd har kun én tanke i hovedet. At finde sin lillesÞster Svanhild og bringe hende sikkert hjem. Men det er ikke sÄ let, for Svanhild er blevet bortfÞrt og er nu forsvundet i Skoven, et uvejsomt sted prÊget af dystre krÊfter, hvor klokkemagerne forsÞger at holde sÄvel MÞrket som skyggefolket pÄ afstand. Og da Sigurd mÞder klokkemageren Myrhat, gÄr det op for ham, at ingen nogensinde har fortalt ham sandheden. Om hans hjem. Om hans forÊldre. Om den skov, han har boet i hele sit liv. Og om, hvad der lurer i Skovens mÞrke 


Beskytteren er fĂžrste bind i fantasytrilogien De Tre Tyste. Den er skrevet af debutant Synne Kristine Eriksen, der er uddannet dansk- og historielĂŠrer, men som nu bor i England sammen med sin mand og bĂžrn.