(0)

De utilpassede - et blodigt eventyr fra udkantsdanmark

e-book


Lolland.

Ligner en lort, der ikke vil skylles ud. Og nu skvulper den bare rundt i rÞven pÄ resten af Danmark.

Det er her, Johan bor. Det er her, han er fÞdt og opvokset. Der er ogsÄ en overhÊngende fare for, at det er her, han snart vil ende sine dage i hÊnderne pÄ landsbybÞllen Jackie, eller som offer for en lollandsk vampyr. Der er nemlig sket det, at hele Lollands voksne befolkning er blevet forvandlet til vampyrer. Inklusiv hans bedste ven, Jacob, selv om han slet ikke er voksen. Som om det ikke er nok, er Johan ogsÄ forelsket. Helt vildt forelsket i Dorthea. Som er hans babysitter. Kan det blive vÊrre?

ADVARSEL!

Denne bog indeholder bandeord, heavy metal, dÞde undulater, mennesketomme landsbyer, afhuggede hoveder, hekse, utilpassede unge, uhygge, generelt ubehag, spandevis af blod, en lille smule kÊrlighed og rigtig, rigtig mange vampyrer ... Der sker noget nede pÄ Lolland ... Det er for alvor slut med at dÞ af kedsomhed pÄ en af omegnens roemarker.

FÞrst var Johan og Jacob bedste venner, og Johan var hemmeligt forelsket i Dorthea, sÄ satte Jackie ild til Frederiksens mÞbelbutik, samtidig med at byen nÊrmest gik neden om og hjem, fordi folk er blevet arbejdslÞse. Sikke en ballade.

Og lige nÄr man tror, at det ikke kan blive vÊrre, sÄ forsvinder alle byens voksne for kort tid efter at vende tilbage som frÄdende og blodtÞrstige vampyrer, som for enhver pris skal have blod.

NÄr sÄ ens bedste ven sÄ oven i kÞbet bliver forvandlet til et mindre aggressivt, men ikke des mindre, et vampyrbarn, sÄ er fanden da for alvor lÞs, og nÄr byens bad boy forstÄr at imponerende ens udkÄrne, sÄ er det mÄske efterhÄnden pÄ tide at tage affÊre ... mÄske!

Johan er ikke ligefrem handlingens mand eller dreng, men pÄ et eller andet tidspunkt er det mÄske pÄ tide at blive voksen, selv om det ikke altid er lige let, nÄr man bor pÄ Lolland og er omgivet af vampyrer.