(0)

Den sidste drage

audioboek


Historien om jagten pÄ den sidste drage fortÊlles af Jude af Doran til broder Benedict pÄ Sankt Edmunds Kloster i Minstan.

Med et slag bliver Jude alene. Han finder sin landsby i ruiner og familien brĂŠndt ihjel. Alt er glĂžder og aske. Det kan kun vĂŠre dragen – den drage, som ifĂžlge rygtet hĂŠrger pĂ„ egnen og udsletter alt. Jude synker ned i en afgrund af sorg og vrede og angst.

Et omrejsende marked drager forbi, og truppens leder, gĂžgleren Tybalt, tager Jude til sig. En af markedets attraktioner er Lizzie Lillefod, som holdes i bur og udstilles som vanskabning. Pigen, hvis rigtige navn er Jing-wei, er kineser – et ukendt syn i middelalderens England. Ydmygelserne tager overhĂ„nd, og Jude og Jing-wei flygter fra Tybalt og hans flok. Det bliver starten pĂ„ en lang rejse gennem ukendt land. Opholdet hos den gamle kone Lan bliver en hĂ„rd prĂžvelse for Jude, men dog for intet at regne mod den jagt pĂ„ dragen, som venter.

En spÊndende og bÄde alvorlig og sjov historie om mod, venskab og spirende forelskelse. Om at miste alt og bygge op igen.