(0)

Det kristne menneskeliv. Del 3

e-book


”Når vor Herre mødes med en alvorlig spørger, der spørger om Guds riges ting, da vil det vist nok ofte gå således, at det, Herren svarer, foreløbig synes at være noget andet end det, spørgeren spørger om.

Det gik i hvert fald således, da han samtalte med den spørgende Nikodemus. – Nikodemus begyndte samtalen med at sige: ’Vi ved, at du er en lærer kommen fra Gud!’ Og dertil svarede Jesus: ’Det vil jeg sige dig, og så meget er vist, dersom nogen ikke bliver født på ny, kan han ikke se Guds rige!’”

Emil Koch var i mange år præst ved St. Knuds kirke og Gråbrødre hospitalskirke. I ”Det kristne menneskeliv” har han samlet en lang række andagter, der knytter sig til hele kirkeåret. Tredje bind dækker perioden fra Hellig Trefoldigheds Søndag til 13. søndag efter Hellig Trefoldighed. Bogen er fuld af spændende fortællinger og lignelser, som passer til denne tid af året.

Bogen udkom første gang i 1906.

Emil Koch (1851-1924) var en dansk prÌst og forfatter. Han holdt en lang rÌkke foredrag pü højskoler om religion og deltog flittigt i debatter om sociale problemer. Han udgav en lang rÌkke bøger om kristendom samt samlinger af sine taler og foredrag. Emil Koch var büde Ridder af Dannebrog og Dannebrogsmand.