(0)

DET STILTIENDE DRAB : En udfordring for Team Milton

e-book


Forestil dig, at du kender en, der er blevet drÊbt, men politiet kan ikke finde den skyldige, selvom den skyldige pÄ mÊrkvÊrdig vis kan vÊre lige inden for rÊkkevidde, men hver gang tvinges efterforskningen til at kigge i nye retninger. SÄdan en sag bliver denne gang udfordringen for Team Milton bestÄende af Ella, Silas, Ibsen og Milton med den nybagte mor Li-Mei pÄ sidelinjen.

Kvinden Eve kommer oprindeligt fra Tyrkiet og bliver gift med Terkel, men da hun bliver skudt, afhÞres hendes eksmand, Terkel. Her begynder sÄ en mÊrkvÊrdig opklaringssag for Team Milton, som ikke ligner andre opklaringssager, da anonyme breve forsÞger at sÊtte sit prÊg pÄ opklaringsarbejdet pÄ en yderst speciel mÄde. Bedst som de tror, at deres motiv vil fÞre dem til gerningsmanden, lukkes muligheden pÄ grund af manglende beviser. Facetterne og kompleksiteten i denne opklaringssag bliver fÞrst helt tydelige, da den rigtige gerningsmand afslÞres og afhÞres.

Til trods for at Li-Mei lige er kommet hjem fra barsel med sin sÞn, arbejder hun tÊt sammen med Milton om opklaringen af denne sag. Hun fÞler sig dog fanget af de kinesiske mÞdre, der er overpylrede og kommenterer pÄ mÄden, hvorpÄ hun har indrettet sit liv som karrieremor. Konflikten optrappes, og lÞsninger savnes.