(0)

Dr. Hotshot

e-book


At kalde dr. Russells ry blandt kollegerne pĂ„ New England Medical Center ’dĂ„rligt’ ville vĂŠre en underdrivelse. RĂžntgenassistenterne hader ham, sygeplejerskerne finder ham uhĂžrt arrogant, mens turnuslĂŠgerne til hver en tid hĂžjlydt vil pĂ„stĂ„, at han er verdens bedste kirurg – bare for det tilfĂŠlde, at han skulle vĂŠre inden for hĂžrevidde.

Hvad gĂŠlder Bailey Jennings, sĂ„ gĂžr hun pĂ„ daglig basis sit yderste for at undgĂ„ ham og hans temperament. Heldigvis er det stadig muligt at beundre hans sexede hĂ„rpragt og smukke kindben pĂ„ afstand – allerhelst fra den modsatte ende af en hospitalsgang.

DesvÊrre ser Bailey sig snart nÞdsaget til at opgive sin ellers sÄ velfungerende strategi for omgang med dr. Russell. For da hendes chef beslutter sig for at gÄ pÄ pension stÄr hun tilbage med valget mellem to onder: at skifte speciale eller overtage den ledige stilling som dr. Russells kirurgiske assistent.

Det vil betyde endelĂžse timer sammen med ham pĂ„ operationsstuen i et tĂŠt kirurgisk parlĂžb, vel at mĂŠrke uden at lade sig intimidere af hans bidske omgangstone og vredladne attitude. Og som om alt det ikke er svĂŠrt nok at hĂ„ndtere, kunne noget tyde pĂ„, at Baileys crush pĂ„ ham – det, hun insisterende har forsĂžgt at undertrykke i mĂ„nedsvis – muligvis er gengĂŠldt!

Intet problem. Intet som helst problem. Bailey Jennings er professionel til fingerspidserne, og der kommer afgjort ikke til at blive sendt hede blikke tvĂŠrs over operationsbordet eller delt ophidsende kys i forsyningsdepotet. (Eller. I hvert fald ikke flere af dem).

Men efterhÄnden som hun begynder at forstÄ mere af manden bag den berygtede attitude og det forfÞrende ydre, bliver Bailey stadig mere blÞd om hjertet. TÞr hun give sig hen til en helt anden slags parlÞb med dr. Russell?