(353)

Ei muisteta pahalla

audioboek en e-book


Mustaa röhönaurua Avioliittosimulaattorin tekijÀltÀ!

MikÀÀn ei lÀmmitÀ erossa paremmin kuin kunnon kosto! Lohtua tuo myös Piipen kotona sitkeÀsti tassutteleva lÀpinÀkyvÀ kissa.

Ei Piipe hullu ole. HÀn nimeÀÀ nÀkymÀttömÀn kissansa Heimoksi, mutta on muuten ihan kunnossa. Tai oli, kunnes Juri lÀhti. Siihen auttaa Eetu, se mies osaa panostaa! Kun Jurin postilaatikko rÀjÀhtÀÀ kohti korkeuksia, saattaa kyllÀ olla ettei entiseen ole paluuta... Silti Piipe ei voi pÀÀstÀÀ irti. Kosto houkuttaa liikaa, tai ehkÀ se kirottu Juri? Avioliittosimulaattorin kirjoittajan huumori puree taas aiheen ytimeen! Nyt aihe on kosto. Tai rakkaus. Ainakaan se ei ole seonnut vanhapiika ja hÀnen kissansa.

Veera Nieminen (virallisesti Ahlgren) on karjalaissyntyinen kirjailija, jonka esikoisteos Avioliittosimulaattori (2013) lumosi lukijansa ja oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokas. Sen pohjalta tehtyÀ nÀytelmÀÀ on esitetty tÀysille katsomoille mm. Pyynikin kesÀteatterissa ja Porissa, kevÀÀllÀ 2018 se on Savonlinnan teatterin nÀyttÀmöllÀ. Nieminen monitoiminainen, joka emÀnnöi hevostilaa YlöjÀrvellÀ, perheessÀ koirineen ja kissoineen on yli kolmekymmentÀ jÀsentÀ.


Verteller: Karoliina Kudjoi
Duurtijd: