(7)

Elossa Washingtonissa

audioboek


Suomalainen NHL-pelaaja Pepe Hukkanen vaihtaa vapaalle ja luistelee saman tien vaikeuksiin Washingtonin yössÀ. Tapauksen arkaluonteisuuden takia Hukkasen isÀ pyytÀÀ apua Supossa työskentelevÀltÀ sukulaiseltaan, joka puolestaan virittÀÀ kontaktinsa FBI:ssÀ. TehtÀvÀn saa korealainen freelance-agentti Rocky Lee, joka on Yhdysvalloissa lomailemassa ja amerikkalaista isÀÀnsÀ etsimÀssÀ.

Rocky Lee jÀljittÀÀ kansainvÀlistÀ kiristÀjÀliigaa, jonka lonkerot ulottuvat Yhdysvaltain kongressista VenÀjÀn kautta Suomeen. HÀnen on selvittÀvÀ elossa Washingtonin murhakortteleista, hylÀtyistÀ kaivoskÀytÀvistÀ ja hirmumyrskyn silmÀstÀ. EtsivÀ Hukkanen saapuu Suomesta auttamaan hÀntÀ. Vastassa on rikollisjoukko, jolla on tulivoiman lisÀksi kyberterrorismin aseet kÀytössÀÀn.

Tapahtumapaikkana on Yhdysvaltain pÀÀkaupunki Washington D.C. maailmankuuluine instituutioineen. Lukija tempaistaan mukaan supervallan politiikan ja median sekÀ NHL:n maailmaan. HyytÀvÀssÀ tarinassa kÀydÀÀn myös Montanassa, Louisianassa ja Oklahomassa.

Toimittaja Mika Hentunen tunnetaan Yleisradion Yhdysvaltain kirjeenvaihtajana. Elossa Washingtonissa on hÀnen toinen dekkarinsa. KevÀÀllÀ 2017 ilmestyneen Attan aarteen keskeisistÀ henkilöistÀ mukana ovat jÀlleen Rocky Lee, FBI:n leipiin palannut Jim Cowell ja Supon Hukkanen.


Verteller: Jukka PitkÀnen
Duurtijd: