(0)

Evighetens Rymd

e-book


NÀr ingen mÀnniska syntes till, bredde hon ut sina vingar och flög ut i mörkret. NÄgonstans, bortom öknar och blodiga sjöar, lÄg den legendariska platsen Evighetens Rymd bevakad av de onda bevingade. Det var ett livsfarligt Ätagande, men hon hade bestÀmt sig, hon skulle mot alla odds hitta platsen. Som bevingad varelse bland de vinglösa, var det hennes enda chans till ett vÀrdigt liv. Men det blir en helvetisk, existentiell Ängestladdad fÀrd, som inte nödvÀndigtvis kommer leda henne dit hon vill...

"Evighetens Rymd" av Bertil Falk Àr en av novellerna i antologin "Och jorden snurrar vidare", skrivna av NovellmÀstarna 2018.

Bertil Falk (1933-) Àr journalist, författare, filmare och förlÀggare. Han har bland annat arbetat som reporter pÄ tidningen KvÀllsposten, som scripwriter pÄ TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lÄng rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen NovellmÀstarna.