(1)

Flickan med smaragdögonen

e-book


Elle Àr en 17-Ärig tjej som har vuxit upp i en liten stad i Arizona. Men nÀstan frÄn den ena dagen till den andra förÀndras livet för henne nÀr en magisk hemlighet som vaktats i flera Är börjar se dagens ljus. Hon drömmer allt oftare om en stilig ung man som rider pÄ en vit hÀst i ett förtrollande vackert land, och hennes kÀnslor för honom blir allt djupare. Kommer de nÄgonsin att trÀffas i verkligheten?

Under tiden börjar konstiga saker hÀnda i den lilla staden - saker som Àven den unge mannen, Theodore, verkar veta mycket om.

Tack vare en födelsedagspresent frÄn hennes bÀsta vÀn Alex, och inspirerad av sina drömmar, börjar Elles sanna jag att komma fram.

Hon kastas in ett magiskt Àventyr dÀr hennes mod sÀtts pÄ prov gÄng pÄ gÄng. Kommer hon kunna stoppa morden som sker pÄ oskyldiga pojkar? Vem Àr egentligen hennes vÀn och vem Àr hennes fiende? Och hur ska hon lyckas rÀdda marayikerna?

Flickan med smaragdögonen Àr en bok för ungdomar som lÀngtar efter ett magiskt Àventyr fullt med överraskande vÀndningar.