(0)

Fucking seksualitet

e-book


Hvad ved teenagere om sex? Et er, hvad de tror, de ved. Men hvad med alt de, de aldrig kunne drÞmme om at indrÞmme, de ikke ved? Ved de for eksempel, hvor deres egne grÊnser gÄr? Og hvad med andres?

Wendy Smits har mange Ärs erfaring med seksualundervisning i folkeskolen, og hun var frustreret over, der manglede kildemateriale, de unge kan relatere til. Ergo Fucking seksualitet, hvor hun tager afsÊt i den tvivl og uvidenhed, mange unge oplever. En genert pige, en selvsikker dreng. Sex? Overgreb? VoldtÊgt? Hvad er forskellen, hvor gÄr grÊnsen? De bevidst arketypiske karakterer, der befolker romanen, prÊsenteres i et naturtro og letlÊseligt sprog, og den historie, de alle oplever, forstÄs pÄ forskellige mÄder.

Pointen er ikke at afslÞre til slut, hvem der har ret, men at ingen endegyldigt har det. MÄlgruppen er teenagere, formÄlet at vise dem, de ikke er alene med de svÊre spÞrgsmÄl, de ikke tÞr stille.

Romanen er velegnet til selvstÊndig lÊsning for de unge, men der er ogsÄ udarbejdet et separat hÊfte med undervisningsmateriale, der med fordel kan anvendes pÄ klassen i seksualundervisningen i folkeskolen.

Uddrag af bogen

”Jeg vil ikke. TĂžr ikke. Jesper, jeg har altsĂ„ ikke vĂŠret sammen med nogen fĂžr.”

Min stemme er svag. Jesper dĂŠkker min mund med sin og lader tungen udforske mine lĂŠber og mundvige. Han fĂ„r hele hĂ„nden ind pĂ„ det bare bryst. Den anden hĂ„nd er i min bukselinning. Han knapper op og trĂŠkker lynlĂ„sen ned og fĂ„r fingrene ind under trussekanten. Jeg mĂŠrker hans fingre, der som ildtunger bevĂŠger sig gennem mine pubeshĂ„r og helt ned til sprĂŠkken. Jeg vil ikke, men min krop vil. Mit underliv vrider sig op mod hans hĂ„nd. Åh, hvis han stikker fingeren ind, hvordan vil det sĂ„ fĂžles?

Om forfatteren

Wendy Smits (f. 1965) er opvokset i Oudrup ved Limfjorden, hvor hun allerede fra barnsben begyndte at fÞre dagbog og skrive historier. Som socialpÊdagog og lÊrer pÄ en friskole har hun i Ärevis haft tÊt kontakt til de danske teenagere, og det er bl.a. hendes erfaringer fra seksualundervisningen, der har inspireret til Fucking seksualitet.