(0)

Give It Some English I

e-book


Give It Some English I er til for at Ăžge mundtligheden i folkeskolens ĂŠldste klasser samt HG og produktions-

skolerne. Derfor er bogen ogsĂ„ skrevet, sĂ„ alle kan vĂŠre med – uanset hvilket niveau den enkelte elev befinder sig pĂ„.

Bogens ti kapitler handler om brede emner som fx sociale medier, rejser og fester. Ved at tage udgangspunkt i de unges egne interesser lÊgger bogen op til aktiv deltagelse i undervisningen. Materialet er organiseret, sÄ klassediskussionen har plads til at brede sig i enhver tÊnkelig retning. Der fokuseres ikke pÄ at nÄ et endegyldigt facit, men pÄ at skabe en dialog, hvor alle kan bidrage konstruktivt ved at udveksle tanker og meninger.

Det er sÄledes en inspirerende bog og et uundvÊrligt supplement til tematiske Ärsplaner. Den er let at gÄ til for bÄde den erfarne og den mindre erfarne underviser, og i kraft af sin Äbne struktur er den sÊrdeles velegnet til differentieret undervisning.

Der er udarbejdet vejledende lĂžsninger, som kan bestilles i papirformat eller som pdf-fil.

Om forfatterne:

Doth Ernst Jacobsen

Uddannet lÊrer fra NÞrre Nissum Seminarium 1984. Hun har stor undervisningserfaring i engelsk i folkeskolens Êldste klasser, pÄ handelsskolens grunduddannelse samt i ungdomsskolens tilbud til elever, der har brug for ekstra engelskundervisning.

Henriette Beth Brigham

Uddannet lĂŠrer fra Århus Seminarium 1984. Hun har siden undervist i engelsk i folkeskolen, pĂ„ privatskoler, ungdomsskoler, ef-terskoler og internationale skoler. Hun har boet i USA og har ogsĂ„ undervist der. Hun har tillige vĂŠret beskikket censor i engelsk i mange Ă„r.