(8)

Grand Tour: Johdatus anarkistiseen vapauteen

audioboek en e-book


Kaunokirjallisia esseitÀ muukalaisuudesta, kustantamisesta ja anarkismista

Anarkistinen vapaus on kapinaa oman mielen sisÀisiÀ aitoja ja muureja vastaan. Se on lapsenmielistÀ, iloista anarkismia, jonka työkalut virheitÀ ja vÀÀryyksiÀ vastaan ovat yksilöllisyydessÀ. VedÀ maihinnoususaappaat jalkaasi ja nouse Grand Tourin kyytiin!

Grand Tour esittÀÀ vitaalin elÀmÀn perusehdoksi anarkistisen vapausajattelun. Se ei lukkiudu oikeisto-vasemmisto-akselille eikÀ suostu mukautumaan olemassa oleviin lokeroihin. Se uskoo ihmisen pohjimmaiseen hyvyyteen ja on kotonaan niin Syyrian sisÀllissodan kÀdenvÀÀntÀjien pöydÀssÀ, pohjoisvenÀlÀisessÀ kaivoskaupungissa kuin Suomen itsenÀisyyspÀivÀn vastaanotollakin. Grand Tourin anarkismi syntyy muukalaisuuden kÀsitteestÀ ja perustuu yksilön oikeuksien ja vastuiden vÀliseen tasapainoon.

Ville Hytönen on virolaisessa majakkalaaksossa asuva kirjailija, vegaani-isÀ ja seikkailija, joka viihtyy niin pakolaisleireillÀ, omassa kasvihuoneessaan kuin vallan salongeissakin. Grand Tour on muun muassa romaaneja, runoja ja lastenkirjoja kirjoittavan Hytösen ensimmÀinen esseeteos, jossa hÀn kÀsittelee myös Savukeidas-kustantamonsa aikaisia tapahtumia.


Verteller: Pertti Huuskonen
Duurtijd: