(4)

Haavoittunut neitsyt

e-book


Aviopari Winifred ja Daniel Coulson elÀvÀt yltÀkyllÀistÀ elÀmÀÀ perheen suuressa kartanossa. He jÀrjestÀvÀt ystÀvilleen ylellisiÀ pÀivÀllisiÀ ja esittÀvÀt tÀydellistÀ perhettÀ. Kiiltokuvamaisen perheidyllin takana todellisuus on kuitenkin toinen. Winifredin ja Danielin yhteiselÀmÀ on raivoisaa tappelua ja jatkuvaa syyttelyÀ.

Winifredin ja Danielin pojan Donin on puolestaan mÀÀrĂ€ avioitua Annette Allisonin kanssa – mutta tragedia horjuttaa rakastavaisten elĂ€mÀÀ. Kuinka kauan kulissit pysyvĂ€t yllĂ€, ja mitĂ€ tapahtuu kun kuva perheidyllistĂ€ alkaa murentua?

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. HĂ€n julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. HĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on kÀÀnnetty yli 20 kielelle.

Cooksonin historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhÀisöÀ, vaan sankarittarilla on yleensÀ vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elÀmÀn puolesta.