(235)

Haudattu salaisuus

audioboek en e-book


"Uusi Jo Nesbo" - Verdens Gang

"TiheÀ tunnelma pitÀÀ otteessaan." - HS Meren aaveista

Koukuttava sekoitus jÀnnitystÀ, mustaa huumoria ja veitsenterÀvÀÀ kerrontaa!

Norjalaisen kaupungin Stavangerin hiekkadyyneiltÀ löytyy runneltu ruumis, jonka uskotaan kuuluvan viisi vuotta sitten kadonneelle konstaapelille Simon Bergelandille. Thorkild Aske lÀhtee etsimÀÀn vastauksia kaupungista, josta hÀn nÀkee yhÀ painajaisia.

Stavangerissa kaikki alkoi mennÀ pÀin helvettiÀ: siellÀ hÀn menetti Frein ja työnsÀ poliisin erikoistutkintayksikössÀ. SyypÀÀ oli Frein miesystÀvÀ Simon Bergeland, josta ei kuulunut mitÀÀn tuon kohtalokkaan pÀivÀn jÀlkeen. Pian Aske saa kuitenkin selville, ettÀ tapahtumat eivÀt menneet niin kuin hÀn oli luullut. Joku ei halua hÀnen palaavan Stavangeriin, ja kun vaara tihentyy, hÀn ymmÀrtÀÀ, ettÀ paluu voi maksaa myös hÀnen henkensÀ.

Haudattu salaisuus on omintakeista nordic noiria kirjoittavan Heine Bakkeidin ylistetyn dekkarisarjan neljÀs osa. Jo Nesbon veroinen lahjakkuus on pantu laajalti merkille ja hÀnen tuotantoaan on julkaistu jo yli 15 maassa.

Heine Bakkeidin Haudattu salaisuus on erinomainen esimerkki norjalaisesta rikoskirjallisuudesta, jonka ansiosta se voitti parhaan dekkarin Norjan Riverton-palkinnon vuonna 2021.

Heine Bakkeid (s. 1974) on syntynyt Pohjois-Norjan pikkukylÀssÀ ja palannut kotiseudulleen kirjoittamaan opiskeltuaan Stavangerissa tietotekniikkaa.


Verteller: Toni Kamula
Duurtijd: