(59)

Hehkuvan naisen voimavuodet

audioboek en e-book


KypsÀ ja kukoistava naiseus

Antaudu Kirsti Kuosmasen Hehkuvan naisen voimavuosien rohkaisemana kehosi viisaudelle ja koe voimaannuttava menopaussi.

Kuumat aallot merkitsevÀt, ettÀ naisen sisÀinen tuli syttyy voimalla ja polttaa pois kaiken, mitÀ hÀn ei enÀÀ halua kantaa mukanaan. Vaihdevuosina on aika pysÀhtyÀ, kuunnella ja luoda nahka. Menopaussi on transformaatio, jonka aikana nainen voi löytÀÀ elÀmÀlleen uuden suunnan, tarkoituksen ja elÀmÀntehtÀvÀn sekÀ uudenlaisen seksuaalisen kukoistuksen. Menopaussi on hurjia, kauniita, herkkiÀ ja nautinnollisia vuosia, ei kimppu oireita ja ongelmia.

Psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja tantraopettaja Kirsti Kuosmanen kutsuu lukijan tutkimaan kanssaan vaihdevuosien aikaa henkisenÀ matkana ja seikkailuna, joka on yksi elÀmÀn suurimmista ja syvimmistÀ muodonmuutoksista. Hidasta elÀmÀÀ -kirjassa Hehkuvan naisen voimavuodet Kuosmanen jakaa omia ja erilaisten naisten inspiroivia kokemuksia menopaussista. LisÀksi on oivalluksia tuovia harjoituksia sekÀ syvÀÀ pohdintaa siitÀ, miten jokainen nainen tekee oman ainutlaatuisen matkansa. Kun nainen synnyttÀÀ itsensÀ uudelleen, nousee hÀnen sisÀltÀÀn intuitiivista viisautta ja voimaa, jota kukaan tai mikÀÀn ei voi pysÀyttÀÀ.

Kirsti Kuosmanen (s. 1962) on helsinkilÀinen nÀyttelijÀ, psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja tantraopettaja. HÀnen esikoiskirjansa Hehkuvan naisen salaisuuksia ilmestyi vuonna 2020.


Verteller: Kirsti Kuosmanen
Duurtijd: