(274)

Himoshoppaajan ratkaiseva askel: Himoshoppaaja 3

audioboek en e-book


Himoshoppaaja-sarjan kolmas osa!

Himoshoppaaja on menossa naimisiin - kahdessa maassa yhtÀ aikaa! Miten Becky selviÀÀ ylenpalttisesta hÀÀhumusta? Becky Bloomwood on huomannut sopivansa loistavasti yhteen poikaystÀvÀnsÀ Luken kanssa. Luke tosin ei tunnu ymmÀrtÀvÀn, miksi talousmenoihin varatulta yhteistililtÀ on maksettu muotivaatteita. SyyhÀn on pÀivÀnselvÀ: vaatteita kÀytetÀÀn taloudessa! Sitten Luke kosii ja Becky joutuu keskelle hÀÀhulinaa. H-hetkeen on aikaa vain viisi kuukautta. Beckyn Àiti Englannissa ryhtyy kuumeisesti jÀrjestelemÀÀn suurta tapahtumaa. Mutta niin tekee myös Luken Àiti New Yorkissa. Valmistelut etenevÀt molemmissa maissa, sillÀ Becky ei halua pahoittaa kummankaan mieltÀ. Ja toisaalta, onhan upeaa olla huomion keskipisteenÀ, pohtia hÀÀsuunnittelijan kanssa ruokalistaa ja maistella tuhansien dollarien kakkuja. SekÀ tietysti avata lahjalista noin viiteen tavarataloon. SillÀ Becky on yhÀ Becky. HÀÀpÀivÀ lÀhestyy kuitenkin vÀÀjÀÀmÀttÀ, ja Becky on pulassa kaksien samanaikaisten hÀidensÀ kanssa. Nokkelana tyttönÀ hÀn löytÀÀ lopulta ratkaisun, joka sopii tavaraa, vaatteita, ystÀviÀÀn ja perhettÀÀn rakastavalle himoshoppaajalle tÀydellisesti.

Sophie Kinsella (oikealta nimeltÀÀn Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistÀÀn hÀn opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.

Himoshoppaaja-sarjan osat ovat 1. Himoshoppaajan salaiset unelmat, 2. Himoshoppaaja vierailla mailla, 3. Himoshoppaajan ratkaiseva askel, 4. Himoshoppaajan sisko, 5. Himoshoppaajan vauva, 6. Minishoppaaja, 7. Himoshoppaaja tÀhtien tiellÀ, 8. Himoshoppaaja korjaa potin

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hÀnkin taloustoimittaja, joka ironista kyllÀ ei onnistu pitÀmÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tÀynnÀ houkutuksia, ja hÀiden jÀrjestÀminen sekÀ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentÀ ihan uutta tapaa kÀyttÀÀ rahaa... Kerta toisensa jÀlkeen hÀn saattaa itsensÀ pinteeseen luottokortin vinkunan sÀestyksellÀ. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittÀnyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensÀ ja neljÀn poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hÀn on raha-asioissa hyvin sÀntillinen. HÀnen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.


Verteller: Elsa Saisio
Duurtijd: