(0)

Hjernen

e-book


Det var Ă„rhundredets mĂ„ske stĂžrste forbrydelse – og det klĂžede i Hank Jansons fingre efter at fĂ„ fat i Hjernen, manden bag de store pengekup.

Lefty Lennox, en noget tvivlsom klubvÊrt i Soho, og Tawny Mackoy, en meget rÞdhÄret og meget varmblodig kvinde, gav Hank Janson de afgÞrende tips.

Og sĂ„ endte det hele med en forrygende eksplosion i Red John Cove i Cornwall – stedet med de mange skudsikre gemmesteder og ĂŠldgamle smuglertraditioner 


Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populĂŠre serie af hĂ„rdtslĂ„ende thrillere samme navn. Den fĂžrste roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bĂžgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer.

Hank Janson er en hĂ„rdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nĂ„deslĂžse gangstere, kĂŠphĂžje hĂ„ndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.