(3)

Hotel California - eroottinen novelli

audioboek en e-book


"Joe tutki itseÀÀn peilistÀ. HÀn nÀytti hyvÀltÀ Fredin kÀsi kalunsa ympÀrillÀ. Todella hyvÀltÀ ja todella seksikkÀÀltÀ. HÀn pohti hetken, kuinka seksikkÀÀltÀ nÀyttÀisi, jos Fredin huulet olisivat sen ympÀrillÀ. HÀnen ei tarvinnut miettiÀ kauan, koska Fred viimein kumartui alas ja nuoli Joen peniksen kÀrkeÀ."

Joe ja Fred ovat ajaneet LA:sta Vegasiin ja ovat nyt paluumatkalla autiomaan halki. Joe kiroaa FrediÀ ajatuksesta, koska hÀn joutuu ajamaan sillÀ aikaa, kun hÀnen rakastajansa kuorsaa iloisesti. Kun motelli vihdoin ilmestyy nÀkyviin, Joen nauru herÀttÀÀ Fredin, joka herahtaa pian myös nauruun, kun nÀkee paikan nimen.

IsÀnnÀn sviitissÀ, joka on tÀydellisesti varustettu kattoon kiinnitettyÀ peiliÀ myöten, heidÀn tuhmat puheensa muuttuvat toiminnaksi, ja he miettivÀt, miksi kukaan haluaisi koskaan lÀhteÀ Hotel Californiasta...

Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. HÀn kirjoittaa feministisestÀ nÀkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. HÀnen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hÀnen tuttujensa kanssa kÀymistÀÀn keskusteluista. HÀnen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hÀn kirjoitti fanifiktiota poikabÀndeistÀ. Joitakin nÀistÀ tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtÀ kuumia.