(0)

HundÀgarens ABC

e-book


HundÀgarens ABC har skrivits som ett verktyg för hunduppfödaren, som ett verk att lÀggas till i valppaketet. I och med boken uppfyller valpens uppfödare sin lagstadgade skyldighet att ge dig anvisningar för vÄrd av valpen och relevant hundhushÄllning.

MÄlgruppen för HundÀgarens ABC Àr alla de ansvarsfulla hunduppfödare vars egen hundhushÄllning och avelsverksamhet Àr etiskt, högklassigt och hundvÀnligt.

Valpköparen som fÄr HundÀgarens ABC i samband med skaffandet av valp kan lita pÄ uppfödarens höga kvalitetsstandarder. HundÀgarens ABC fungerar som ett certifikat för etiska hunduppfödare för nÀr uppfödaren bifogar boken till sitt valppaket undertecknar hen de positiva verksamhetssÀtt som respekterar valpen.

Hundvalpens första levnadsÄr i det nya hemmet skapar grunden för dess beteende i vuxen Älder. Boken binder samman tvÄ viktiga livsskeden: valpens liv före överlÄtelseÄldern och livet efter överlÄtelseÄldern. HundÀgarens ABC fungerar sÄledes som en lÀnk för hunduppfödarens och valpköparens dialog, vÀxelverkan. Boken Àr till hjÀlp för dig nÀr valpen övergÄr frÄn hunduppfödarens vÄrd till din vÄrd och omsorg.

I boken gÄs igenom viktiga vardagskunskaper: hur valpen blir rumsren till hur den lÀr sig att gÄ fint i koppel, hur den lÀmnas ensam hemma, hur du tar hand om dess hÀlsa till hur klorna klipps, hur man lÀr den att komma, hur man grundskolar viktiga vardagssÀtt och mycket, mycket annat.

Bokens mÄl Àr att helhetsmÀssigt vÀgleda dig som valpköpare mot ett sÄdant liv dÀr valpen har det gott att utvecklas med dig till en vuxen hund och du som valpköpare fÄr njuta av ditt liv tillsammans med din hundvalp.

I och med boken önskar din valpuppfödare och likvÀl bokens författare dig och din hundvalp det bÀsta möjliga gemensamma, lyckliga livet!