(0)

Inkeri ja Rinkeli - kun valo voittaa

e-book


Inkeri ja Rinkeli seikkailevat jo toisessa lastenkirjassa!

Inkeri ja Rinkeli ovat keijukaissiskokset, joille aina sattuu ja tapahtuu, koska - noh - kerkeÀville keijukaisille nyt vain sattuu ja tapahtuu keskivertokeijukaista enemmÀn. On lÀkÀhdyttÀvÀn kuuma loppukesÀn ja alkusyksyn aika ja intiaanikesÀ valtaa koko tienoon. Koppakuoriais- ja leppÀkerttutuulettimet suristelevat ja pÀristelevÀt yhdellÀ jos toisellakin ikkunalaudalla, ja kaiken tÀmÀn helteen keskellÀ tapahtuu jotain Suurta ja IhmeellistÀ: jÀlleen kerran on Se Aika vuodesta ja uudesta laumasta untuvikkoja lapsia tulee kertaheitolla Koululaisia isolla Koolla.

Inkeri ja Rinkeli kutsutaan myös koululle kunniallisiin hommiin, tasoa T.I.M.A.N.T.T.I.N.E.N. oleviin koulukummin kunniatehtÀviin. Susityttö Mytty on yksi uutuuttaan kiiltelevistÀ ekaluokkalaisista, joka rakastaa oppimista ja koulua, mutta jota huolettaa tÀrkeÀ seikka: saisiko hÀn yhtÀÀn ystÀvÀÀ? Kaikki tuntuu sujuvan kuin kirkkaimman HukkametsÀn auringon alla vain voi.

Sitten auringon eteen lipuu hiljalleen synkkÀ pimeys ja iloisissa merkeissÀ alkanut kouluvuosi alkaa saada huolestuttavia piirteitÀ. Kiusaaja jos toinenkin levittÀÀ pimeÀÀ synkkyyttÀÀn kuin mustekala lonkeroitaan ja kaikki uhkaa mennÀ maan mullikkoakin alemmas. Miten Rinkeli selviÀÀ yllÀttÀvÀstÀ haasteestaan? EntÀ Mytty, saako hÀn ystÀvÀn? Miten nestehukitellaan? MitÀ tarkoittaa sydÀmellÀ nÀkeminen? Voittaako valo? Voittaahan?

Voi, Inkeri ja Rinkeli, onneksi te olette te...

Inkerin ja Rinkelin voi tavata myös kirjassa Inkeri ja Rinkeli, talven lumo