(48)

Isobels vandring

audioboek en e-book


Isobels vandring Àr en magisk och suggestiv berÀttelse bortom tid och rum. En vacker saga som lÄter oss följa med den unga flickan Isobel och hennes vÀn Anived i deras spÀnnande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmÄgor lockar dem lÄngt frÄn hemmets vÀlbekanta trygghet.

Sagan leder de tvÄ ungdomarna över vidstrÀckta slÀtter, till havets strÀnder och skogens mörka grönska, men ocksÄ till ödemarkens fruktlösa torka och Àndlösa vidder. För att finna det de söker Àr de dock tvungna att bege sig Ànnu lÀngre bort, mot det gÄtfulla berget som hÀgrar i fjÀrran. LÀngs vandringen möter de vÀnner och vÀgvisare av olika slag, men framför allt möter de tvÄ sig sjÀlva.

Isobels vandring Àr en poetisk berÀttelse skriven pÄ ett skimrande vackert sprÄk. Den tar oss med pÄ Àventyr, men anvÀnder ocksÄ sagans symboler för att leda lÀsaren mot egna djup och reflektioner.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lÄng rad framgÄngsrika böcker vars upplyftande innehÄll lÀsts och hyllats av hundratusentals lÀsare vÀrlden över. Isobels vandring utkom första gÄngen 2016.

"De vackra orden, den beskrivande vandringen och den innerliga kÀrleken, gör boken till en oerhört vacker saga." LÀsarröst

"Ett fantastiskt spÀnnande och gripande epos och som ALLA kan ta tills sig. Isobels vandring Àr ett mÀsterverk!" LÀsarröst


Verteller: Kajsa Ingemarsson
Duurtijd: