(0)

Izzy och gÀnget

e-book


Izzy funderar pÄ vad hon önskar sig inför 9-Ärsdagen. Alla i kompisgÀnget hjÀlper henne med önskelistan, men det Àr nÀr hon följer med sin pappa pÄ ett dj-jobb, som hon kommer pÄ vad hon verkligen brinner för!

FrÄn trettonde vÄningen har ÄttaÄriga Izzy utsikt över hela den hÀrliga betongdjungeln. Innanför de överpyntade, parabolförsedda balkongerna bor coola snubbar och hÀftiga katter frÄn vÀrldens alla hörn. Förutom sin pappa Jonathan, pitbullen Bonny och papegojan Jiji har hon ocksÄ hela sitt underbara kompisgÀng. Och det Àr kompisgÀnget som fÄr hjÀlpa henne nÀr hon ska skriva sin önskelista inför 9-Ärsdagen. Men listan blir lÀngre och lÀngre utan att Izzy egentligen kÀnner att det finns nÄgot speciellt, som hon vill ha.Kompisarna dÀremot har alla nÄgot som de brinner för och Àlskar. Det skulle Izzy ocksÄ vilja, men vilka drömmar har hon egentligen? Det Àr nÀr hon fÄr följa med sin pappa pÄ ett dj-jobb i Göteborg och fÄr trÀffa den kvinnliga dj:n Mademoiselle Yulia, som hon plötsligt vet vad hon önskar sig.

"Izzy och gÀnget" Àr första delen i en serie böcker om den modiga, nyfikna och frisprÄkiga Izzy. I böckerna kommer vi ocksÄ i kontakt med en mÀngd spÀnnande karaktÀrer som bor i den hÀndelserika förorten, dÀr handlingen utspelar sig.