(714)

Ja sitten tulit takaisin

audioboek en e-book


SydÀntalven lÀmmittÀvin lukuherkku

HyvÀn mielen kirjallisuuden kuningattareksi nimetyn Jill Mansellin Ja sitten tulit takaisin on romaani ystÀvyydestÀ, uusista mahdollisuuksista ja siitÀ, miten löytÀÀ vihdoinkin perille.

Kuvittele taianomainen, talvinen Venetsia. Kuvittele takinkaulukselle laskeutuvat lumihiutaleet, orastava lumisota ja pullo proseccoa. Kuvittele tÀydelliset puitteet nuorelle rakkaudelle. Juuri tÀllaisissa puitteissa Didi Laing ja Shay Mason rakastuivat. Rakkaus kesti puoli vuotta, mutta sitten tapahtui jotain, mikÀ jÀrkytti kokonaista Elliscomben kylÀÀ Cotswoldsissa. Shay lÀhti hyvÀstejÀ jÀttÀmÀttÀ, katosi kuin tuhka tuuleen.

Ja nyt, kolmetoista vuotta myöhemmin, Shay on palannut Elliscombeen. Didi ei usko silmiÀÀn eikÀ ainakaan halua huomata sisÀllÀÀn herÀÀvÀÀ vanhaa kipinÀÀ. Kaikkihan on jo tÀydellisesti: työ hotellin johdossa sekÀ puolen vuoden kuluttua siintÀvÀt hÀÀt. Mutta Shayn paluu nostaa pintaan vanhat salaisuudet, ja vaikuttaa siltÀ, ettÀ niin on ollut jonkun tarkoituskin...

Jill Mansellin romaanit ovat riemastuttaneet jo miljoonia lukijoita eri puolilla maailmaa. HÀnen viides suomennettu teoksensa Ja sitten tulit takaisin kertoo elÀmÀn kirpeydestÀ ja suloisuudesta niin herkullisesti, ettÀ sen henkilöiden kanssa haluaisi ystÀvystyÀ.


Verteller: Rosanna Kemppi
Duurtijd: