(0)

Joulusaunassa 3

e-book


Hermoromahduksesta kÀrsinyt maisteri VÀinö Saha on palannut maaseudulta kasvattitÀtinsÀ luokse kaupunkiin. Vaan miksi vuorostaan tÀti on nyt niin huonona? Toki tÀdin rakas kissa kuoli, mutta voiko sellainen asia saada ihmisen niin sairaalloiseksi? Pian maisteri Sahalle selviÀÀ, ettÀ tÀdin kunnon aleneminen liittyy kuin liittyykin hÀneen. Nainen, joka on saanut maisteri Sahan elÀmÀn sekaisin, on kÀynyt tapaamassa tÀtiÀ. MitÀ nainen on oikein kertonut tÀdille? Ja mitÀ tÀssÀ tilanteessa pitÀisi oikein tehdÀ? Varsinkin, kun maisteri Saha on nyt ihastunut vallan toiseen naiseen...

Joulusaunassa 3 jatkaa humoristista tarinaa maisteri VÀinö Sahasta, joka on joulun aikoihin joutunut hermolomalle maaseudulle.

Kun nuori maisterismies lÀhtee maaseudulle lepuuttamaan hermojaan, edessÀ on matka vailla vertaa. SelviÀÀkö mies vielÀ kaupunkiin takaisin?

Kirjailija Heikki Jartti (1887–1951) työskenteli myös kansakoulunopettajana. HĂ€nen pÀÀtyönsĂ€ on hĂ€mĂ€lĂ€istĂ€ elĂ€mÀÀ kuvaava neljĂ€sta kirjasta koostuvat kokonaisuus, johon sisĂ€ltyy Joulusaunassa 1–3 sekĂ€ Juhannussaunassa.