(162)

Juice puhuu: Kootut muistelmat Vol I

audioboek en e-book


”Jos haudan takaa voi puhua, nyt se tapahtuu.”

- Iltalehti

Juicen elÀmÀstÀ omin sanoin.

Ainutlaatuisessa ÀÀnikirjassa kuullaan myös Juicen itsensÀ puhetta.

Marilyn, Syksyn sÀvel, Viidestoista yö, Ei elÀmÀstÀ selviÀ hengissÀ... 1990-luvun alkuun tultaessa Juice Leskinen oli muuttanut suomalaisen rock-musiikin. HÀn tÀytti 40 vuotta ja keskittyi myöhempinÀ vuosina musiikin sijaan kirjoittamiseen, perheeseen ja sairastamiseen. TÀssÀ kÀÀnnekohdassa toimittajat Harri Tuominen ja Waldemar Wallenius haastattelivat Juicea kuukausien ajan. Haastattelujen pohjalta tehtiin 40-tuntinen radio-ohjelma.

Juice puhuu - Kootut muistelmat perustuu leikkaamattomiin, alkuperÀisiin haastattelunauhoihin, joita ei koskaan aikaisemmin ole pÀÀssyt julkisuuteen. Leskinen itse pyysi nauhat viimeisinÀ vuosinaan 2000-luvun alussa CD-levyille poltettuna antaakseen ne uudelle vaimolleen, koska ei itse jaksanut kertoa tÀlle tarinaansa.

Kirjassa puhuu mies, joka julistaa talonsa pihapiirin ydinaseettomaksi vyöhykkeeksi, vertaa massakÀyttÀytymistÀ keskitysleiriin ja herÀÀ joka aamu kuuden aikaan ja alkaa tehdÀ töitÀ. HÀn kertoo lukijalle taiteestaan omalla kielellÀÀn, sekoituksella juankoskea ja tamperetta.


Verteller: Pemo Ojala
Duurtijd: