(11)

Kaiho-kotitonttu ja rauhaton rantaloma

audioboek


Miten kÀy kotitontun etelÀn lÀmmössÀ?

Tuuraajatonttu Kaiho saa odottamattoman viestin Koikkalaisten perheen viralliselta kotitontulta, Untamolta. Untamo kÀskee hÀntÀ tuomaan petinÀÀn toimineen aamutossun pikapikaa Rodokselle, jotta uni maistuisi paremmin. EdessÀ on siis lomamatka!

PerillÀ on kuitenkin vastassa lÀhinnÀ ongelmia. EpÀonninen Kaiho rikkoo Untamon petiin piilotetun, toiveita toteuttavan olkitÀhden, eikÀ uskalla kertoa asiasta Untamolle. Kaihon on siis pysyteltÀvÀ koko loman ajan Untamon kintereillÀ ja varmistettava, ettÀ tÀmÀn ja saaren tavernatonttujen toiveet tulevat varmasti toteutetuiksi!

Mutta vaikka Kaihon pÀivÀt tÀyttyvÀt ihmeteoista, ei hÀn ole millÀÀn keksiÀ keinoa, jolla sopeutua tavernatonttujen joukkoon.

Kaiho-kotitonttu ja rauhaton rauhaloma on valloittavan Kaiho-kotitonttu-sarjan toinen osa. Se on kutkuttava kuvaus tonttujen lomaparatiisista etelÀn lÀmmössÀ mutta samalla kertomus siitÀ, miten uudet tilanteet, ihmiset ja maisemat voivat joskus jÀnnittÀÀ - ja miten ihanaa on, kun viimein löytÀÀ oman paikkansa.

Emilia Aakko on Tampereella asuva viestinnÀn ammattilainen ja lastenkirjailija. Inspiraatiota teksteihin hÀn löytÀÀ arkisista kohtaamisista. Kirjan sympaattisen ja eloisan kuvituksen on tehnyt Veera Aro.

SuositusikÀ 5+


Verteller: Markus BĂ€ckman
Duurtijd: