(1)

Kardemummajoulu

audioboek en e-book


Kahvila Koivun joulu on odotusta tÀynnÀ.

PyhÀvirran kylÀssÀ kahvila Koivu valmistautuu jouluun lumen ja kovien pakkasten keskellÀ. Krisse ja Tommi liimaavat paperitonttuja kotinsa ikkunoihin ja suunnittelevat kevÀttÀ ja uutta elÀmÀnvaihetta. Krisselle tuleva muutos on paitsi onnellinen myös kipeÀ, etenkin kun tuntuu, etteivÀt kaikki hÀnen perheestÀÀn jaa hÀnen onneaan.

Joulu tuo PyhÀvirralle joukon vanhoja tuttuja ja paljon uusia suunnitelmia. Kunnan yhteistyökuvioiden myötÀ PyhÀvirralle saapuu myös ihmisiÀ, joista osa aikoo löytÀÀ voimaelÀimensÀ maaseudun rauhasta. HÀÀsuunnitelmat Krissen lÀhipiirissÀ sieppaavat koko kylÀn mukaansa, mutta miten kÀy, kun lumi ja pakkanen ovat sekoittaa tÀrkeÀn pÀivÀn?

Kun jouluaattoaamuna riisipuuro hautuu hellalla ja kardemumman tuoksu leijailee keittiöstÀ, on aika selvittÀÀ, voiko joulussa todella olla taikaa.

Kardemummajoulu on kuusentuoksuinen hyvÀn mielen joulukirja. Teos pÀÀttÀÀ suuren suosion saavuttaneen Kahvila Koivu -sarjan. Kirjasarjan aloitti KorvapuustikesÀ vuonna 2022.

Maija Kajanto on kirjailija ja viestinnÀn ammattilainen, joka ei osaa keittÀÀ riisipuuroa. Kardemummajoulu on hÀnen kahdeksas kirjansa.