(4)

Kasvot katuojassa

e-book


Keravalainen kovan onnen lakimies Onni SyrjÀnen on pÀÀssyt sÀnkyyn elÀmÀnsÀ naisen kanssa. IkÀvÀ kyllÀ Elina ei enÀÀ ole hengissÀ eikÀ SyrjÀnen muista mitÀÀn. Totuutta jÀljittÀessÀÀn SyrjÀnen joutuu synkÀlle matkalle menneisyyteen myös omaansa.

Onni SyrjÀnen on asianajajaliitosta potkut saanut keravalainen alamaailman lakimies, jolla on hyvÀ sydÀn. Se vain on sÀilötty alkoholiin, koska Onni ei halua enÀÀ pÀÀstÀÀ sitÀ sÀrkymÀÀn. Nyt Onnin elÀmÀn syöksykierre pÀÀttyy katuojan kautta sairaalaan ja hÀn joutuu miettimÀÀn elÀmÀÀnsÀ uudelleen. Antaako mennÀ vaan, kun on alamÀki taas, vai yrittÀÀkö nousta jaloilleen? Voiko menneitÀ vÀÀryyksiÀ oikaista?

Taivaanrannanmaalari-isÀstÀ ei ole sanottavaa apua, mutta baarineiti Aila sekÀ tarjoaa ettÀ tarvitsee tukea, samoin Onnin pikkurikolliset serkut, HÀkkisen veljekset. Löytyykö totuus kaurapuurosta vai AA-kerhosta? Vai voiko se olla liian julma paljastettavaksi? Asioita ei helpota, ettÀ keravalainen rikollisjengi Sherwood Kings yrittÀÀ Onnin avustuksella ujuttautua lailliseen liiketoimintaan rakennus- ja ravintola-alalle.

Onnin hÀmeenlinnalaisserkun Tuuli Nokelan miehen katoaminen ja sittemmin löytyminen kuolleena tuo kuvioon sydÀn- ja syöpÀpotilaslapsilta huijatut miljoonat. Tuuli-serkku ja tÀmÀn viisivuotias poika Joonas nÀyttÀvÀt kuitenkin antavan Onnille tilaisuuden normaaliin perhe-elÀmÀÀn.