(990)

Kirsikoita ja joulun taikaa

audioboek en e-book


Joulun taikaa lumimyrskyn keskellÀ.

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on joulun lÀmpöÀ tÀynnÀ oleva kertomus kuudesta ihmisestÀ, jotka ennennÀkemÀtön lumimyrsky heittÀÀ yllÀttÀen yhteen.

Vuosi on lÀhestymÀssÀ loppuaan, ja joulunalusaika tuo mukanaan Englannin kovimman lumimyrskyn vuosikausiin. Yorkshiren nummien keskellÀ seisoo hiljainen majatalo, joka kohtalon oikusta tarjoaa suojan kuudelle joulunviettoon matkustavalle ihmiselle lumituiskun suljettua maantiet.

Mary on yrittÀnyt saada pomonsa Jackin huomion jo neljÀn vuoden ajan, mutta Jack ei nÀe hÀnessÀ muuta kuin ahkeran työntekijÀn. PitÀisikö Maryn vihdoin unohtaa Jack ja siirtyÀ eteenpÀin?

Bridgen ja Luken oli tarkoitus tavata vain viiden minuutin ajan allekirjoittaakseen vihdoinkin avioeropaperit. Kaikkein vÀhiten he haluavat olla jouluna saman katon alla.

Charlie ja Robin olivat matkalla Skotlantiin viettÀmÀÀn ikimuistoista joulua luksushotellissa. TÀyttÀÀkö pieni mutta kotoisa majatalo heidÀn odotuksensa ja toiveensa?

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on yhtĂ€ ihana ja lĂ€mmin kuin takkatuli pakkaspĂ€ivĂ€nĂ€ – tĂ€ydellinen lukunautinto juhlakauteen.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. HÀn on julkaissut 18 romaania ja hÀnen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut mm. journalistina, kÀsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylÀssÀ Yorkshiressa.

KevÀÀllÀ 2024 ilmestyvÀ Kaiken keskellÀ elÀmÀ on viides Johnsonilta suomennettu romaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu Kirsikoita ja joulun taikaa, TeetÀ auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen Àiti ja Rakkauden ilmansuunnat.


Verteller: Anna-Riikka Rajanen
Duurtijd: