(17)

Korpinlaulu

e-book


Korppikurun tytÀr, tarinankertojaneito Etain on SavusÀlvÀn vanhojen kuninkaiden sukua. Mutta nyt SavusÀlvÀssÀ valtaa pitÀÀ uuden merentakaisen hallitsijasuvun vasalliprinssi, vihattu KultaterÀ, jonka edessÀ kumartaminen ottaa erityisesti Etainin kuumaverisen rakastetun Rowanin kunnialle. Kun KultaterÀ saa suunnitteilla olevasta kapinasta vihiÀ, hÀn teloituttaa Etainin isÀn, kunnioitetun Vanhan Korpin, ja naittaa Etainin tÀmÀn suvulta kysymÀttÀ omalle kaartinpÀÀllikölleen Rautakatseelle. Etain ja Rowan ovat kuitenkin vahvistaneet liittonsa muinaisella veritaialla, ja Etain saa huomata SavusÀlvÀn valtataisteluiden keskellÀ, ettei aina ole helppoa ratkaista, kenelle pitÀisi olla uskollinen...

Korpinlaulu on voimakkaiden tunteiden ja dramaattisten juonenkÀÀnteiden tÀyteistÀ, kelttilÀishenkistÀ fantasiaa. Kirja on Katinka Sarjanojan esikoisteos ja aloittaa trilogian.

Katinka Sarjanoja asuu perheineen OrivedellÀ ja tekee vÀitöskirjaa uuden ajan alun historiasta sukupuolihistorian ja oikeushistorian nÀkökulmasta. Esikoisteostaan Korpinlaulua hÀn alkoi työstÀÀ lukion jÀlkeen abivuonna kirjoittamansa novellin pohjalta.