(325)

Kuhala ja hornankattila

audioboek en e-book


SiinÀ vasta soppa, kun kattila puuttuu!

Armeijan huippusalainen kehitelmÀ kÀhvelletÀÀn. Naurussa on taas pitelemistÀ, kun yksityisetsivÀ Otto Kuhala ja Hippu-koira saavat vainun muonitustykistÀ.

Kuhalan sydÀn oireilee muutenkin kuin ihanan PÀivin vuoksi, ja elÀköityminen houkuttelee. Heikkona hetkenÀÀn hÀn suostuu yövartijaksi tehdashalliin, jossa viimeistellÀÀn kansia huippusalaiseen kenttÀkeittiöön. Armeija marssii vatsallaan ja Yrjö Ykkösen lisÀosat ovat sen mukaiset, aina ulosvedettÀvÀstÀ maustehyllystÀ Nato-yhteensopivaan konekivÀÀriin. Kun keksinnön prototyyppi varastetaan, Kuhala saa toimeksiannon puolustusvoimilta. Hippu-koiran ei auta kuin huokaista, taas sitÀ mennÀÀn.

Kuhala ja hornankattila on sarjan 21. osa.

”Suomen viihdyttĂ€vin dekkarisarja.” Kansan Uutiset

JyvÀskylÀlÀisen Markku Ropposen (s. 1955) tunnetuin hahmo on yksityisetsivÀ Otto Kuhala. Nykyisin, kun Kuhalan aiemmatkin seikkailut löytyvÀt ÀÀnikirjoina, hÀn on valloittanut tuhansittain uusia lukijoita ja suosio vain kasvaa. Ropposelta on julkaistu myös kaksi erinomaisen vastaanoton saanutta veijariromaania. Sama hersyvÀ huumori on aina ollut Kuhala-sarjankin erikoismausteena.


Verteller: Arttu Kurttila
Duurtijd: