(3)

Kuka on Joonatan?

audioboek


Seikkailun iloa ja kihelmöivÀÀ jÀnnitystÀ pursuava lastenromaani jatkaa hurmaavaa sarjaa Vapun ja Annikan seikkailuista.

Vappu ja Annika lÀhtevÀt kurpitsamummin kesÀlomaseuraksi Loviisaan. He asuvat keltaisessa puutalossa keskellÀ vanhaa kaupunkia. Heti ensimmÀisenÀ pÀivÀnÀ aidan takana vilahtaa joku, samoin ranta-aitoilla ja venesatamassa. Seuraako joku heitÀ?

Tyttöjen tutustuessa kaupunkiin omituinen vanha Hilma pelÀstyttÀÀ heidÀt hautausmaalla. Vappu ja Annika pakenevat nÀkötorniin, ja sinne nousee heidÀn perÀssÀÀn poika, joka kertoo nimekseen Joonatan. Muuta hÀn ei kerro.

Kun naapurissa valmistellaan juhlia, Joonatan katoaa kokonaan. Vappu ja Annika lÀhtevÀt keskellÀ yötÀ etsimÀÀn hÀntÀ. Pimenee ja sataa, ja lopulta ei auta muu kuin kysyÀ neuvoa isoveli Eetulta. Mutta vastaako Eetu, ja missÀ on Joonatan?

Elisabet Aho on kirjoittanut useita kiitettyjÀ ja palkittuja historiallisia romaaneja. HÀnet tunnetaan myös jÀnnittÀvistÀ lasten- ja nuortenkirjoistaan. LÀmminhenkisessÀ Vappu ja Annika -sarjassa on aiemmin ilmestynyt Helmi, salaperÀinen tyttö (2020) sekÀ Peikkokallion salaisuus (2021).


Verteller: Elina Vehkaoja
Duurtijd: