(0)

Kuka tuntee naiset?

e-book


Naisia ei kuulu ymmÀrtÀÀ, heitÀ kuuluu suudella. Suurin piirtein tÀllÀ tavoin kuuluu kenraaliluutnantti T.J.A. HeikkilÀn ohje. Mutta millaisia romanttisia kohtaamisia lemmenritari on todistanut? Hieman Don Juania muistuttavan kenraaliluutnantin hupaisissa muistelmissa sattuu ja tapahtuu, ja jokaisessa tarinassa toisena osapuolena on mykistÀvÀn kaunis nainen, jonka edessÀ kokeneimmankin miehen polvet tutisevat.

12 kertomusta, joissa tuttu kenraaliluutnantti muistelee romanttisia kohtaamisia salaperÀisten ja kiehtovien naisten kanssa. Eksoottinen ympÀristö ja yhteiskunnallinen satiiri luovat sÀvÀyksensÀ humoristisiin tarinoihin.

T. J. A. HeikkilÀ

Kenraaliluutnantti T. J. A HeikkilÀ seikkailee Simo PenttilÀn alun perin 1900-luvun alkupuolella julkaistuissa tarinoissa, jotka ovat tÀynnÀ vauhdikkaita kÀÀnteitÀ ja hauskoja sattumuksia.

Uuno Hirvonen, kirjailijanimeltÀÀn Simo PenttilĂ€ (1898–1971), oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti viihteellisiĂ€ seikkailuromaaneja sekĂ€ kĂ€sikirjoitti jĂ€nnityselokuvia. PenttilĂ€n tunnetuimpia teoksia on Punavyö-sarja (1958–1971). HĂ€net palkittiin Pro Finlandia-mitalilla vuonna 1959.