(10)

Kulturkvinnan 3 - erotisk novell

audioboek en e-book


--- Vad hÀnder nÀr man lÄnas ut till en grupp av sexuellt hungriga kvinnor?---

"Efter minuter – kanske tiotals – jag vet inte hur mĂ„nga för tiden var svĂ„r att förstĂ„ nĂ€r allt jag hade var mina andetag, öppnades dörren igen och jag hörde nakna fötter röra sig in i rummet. Upphetsade andetag och viskande röster.

"Han Àr vacker", sade en mörk kvinnoröst.

"Ljuvlig", sade en annan.

"FÄr vi röra honom", sade en tredje.

"Ja, det fÄr ni. Han Àr min ikvÀll. Och vÄr", hörde jag K. sÀga."

J. och K. har trÀffats ett par gÄnger nÀr K. frÄgar om J. Àr villig att testa nÄgot nytt, om hon kan "lÄna ut" honom till sina vÀnner?

NÀr J. dyker upp i lÀgenheten vid den avsatta tiden möter K. honom med en ögonbindel och binder fast honom i sÀngen. J. kan inte röra sig eller se nÄgonting. Men han kan höra, lukta och kÀnna. Rummet fylls av kvinnliga röster som viskar och pratar om vad de vill göra med honom. HÀnder smeker honom, glider lÄngsamt över honom. Kommer han hÄlla hela kvÀllen?

För fans av erotisk litteratur med inslag av BDSM och gruppsex. Och som ocksÄ gillar att lÀsa om sexuella Àventyr med en twist av förbjuden frukt.

Kulturkvinnan-serien följer den unge J. och hans relation till den Àldre K.

Ossian Strömquist Àr en svensk författare bosatt i StockholmsomrÄdet.

Med sitt erotiska skrivande försöker han framhÀva sexuellt aktörskap och Àven utforska det normbrytande och de förbjudna fantasierna. I sina sÄvÀl egenupplevda som pÄhittade berÀttelser försöker han bÄde skildra och utmana kraften och makten som finns i erotiken. Till vardags Àr Ossian författare och poet.