(0)

Kungen av högmod

audioboek en e-book


Högmod, girighet, lättja, avund, lust, vrede och frosseri Missa inte Ana Huangs heta romanceserie om de sju dödssynderna!

Hon är hans motsats på alla sätt ... och den största frestelse han någonsin känt.

Kai Young är reserverad och sansad. Han har varken tid eller lust med oreda. Och Isabella, med sitt lila hår och sina grova, olämpliga skämt, är kaoset personifierat. I upptakten till en avgörande vd-omröstning och med ett affärsimperium på spel har miljardärsarvingen inte råd med distraktioner. Men hon frestar honom att bryta alla sina regler.

Isabella Valencia, djärv, impulsiv och full av liv, har aldrig träffat en man som hon inte kunnat charma. Förutom Kai Young. Det borde inte spela någon roll. Han är inte hennes typ: Han översätter klassiker till latin för skojs skull och hans medlemskap på den exklusiva klubb där hon är bartender betyder att han är strikt förbjuden. Men hon kan inte förneka att det, under hans kalla yttre, finns en man som kan få henne att smälta.

Hur mycket Kai och Isabella än kämpar emot kan de inte låta bli att ge efter för sina förbjudna önskningar. Och det kan kosta dem allt.

Kungen av högmod är den andra boken i TikTok-stjärnan Ana Huangs serie Dödssynderna.