(218)

Kunniattomat

audioboek en e-book


Ahneimman oikeudella

Joona Keskitalon Kunniattomat jatkaa hÀvyttömÀn addiktoivaa, kansainvÀlistÀ huomiota saavuttanutta Tottelemattomat-rikosromaanisarjan tarinaa yhtiökumppaneista, joiden ydinliiketoiminta keskittyy rikollisten tietoturvaan. Kaikilla on nÀlkÀ, ja ahnein syö tieltÀÀn muut.

Pete, Lara ja heidÀn tyttÀrensÀ sekÀ Jonas elÀvÀt virkavallalta piilossa kurjassa parakissa Espanjan luoteisrannikolla. Rikollisten tietoturvaan keskittyneestÀ miljoonabisneksestÀ on jÀljellÀ vain velkaa ja varastollinen vanhoja puhelimia.

Kotiparakin aaltopeltiseinÀt ovat yhtÀ kohmeessa kuin Bitcoinin kurssi. Pete ja Lara haluavat sijoittaa viimeiset varat kÀynnistÀÀkseen yrityksen tuotannon uudelleen, mutta Jonas vahtii tiukasti tilejÀ. Kun Bitcoin lopulta ampaisee pilviin, Jonaksen suuruudenhullut suunnitelmat uhkaavat romahduttaa koko valheiden ja petoksien varaan rakennetun korttitalon. Samaan aikaan HelsingissÀ Kontulan ostarilla pakkaa on taas sekoittamassa kaikkien villikorttien kuningas, vankilasta vapautunut Max, joka aikoo rikastua vasikoimalla kaikki ja kaiken.

Tottelemattomat-rikosromaanitrilogian toisessa osassa kunniattomat miehet ja naiset luovat nahkaansa ja syntyvÀt uudelleen. Kuka parempana, kuka pahempana kuin koskaan ennen.

Joona Keskitalo (s. 1992) on syntyjÀÀn oululainen ja asuu nykyisin perheineen Espoossa. Keskitalon työuraan on mahtunut kaikkea varastohommista urheilijoiden managerointiin ja markkinointiyrityksen tuotekehittelyyn.

Helmikuussa 2024 ilmestyvÀ Saari, joka repesi on Keskitalon neljÀs romaani, ja se aloittaa uudenlaisen rikosromaanisarjan, jonka osia sitoo yhteen ajatus syrjÀisillÀ kylillÀ eri puolilla Suomea tapahtuvista rikoksista ja niiden ratkaisemisesta paikallisen yhteisön vÀrikkÀiden hahmojen voimin. Sarjan osat voi lukea missÀ jÀrjestyksessÀ tahansa.

Joona Keskitalolta on aiemmin julkaistu Tottelemattomat-rikosromaanitrilogia, joka herÀtti kansainvÀlistÀ kiinnostusta heti ensimmÀisellÀ osallaan ja sen saksankieliset kÀÀnnösoikeudet ostettiin ennÀtysajassa. Koko trilogia on myös optioitu tv-sarjaksi, ja siinÀ ovat ilmestyneet osat Tottelemattomat, Kunniattomat ja Rottien kuninkaat.


Verteller: Markus Niemi
Duurtijd: