(167)

Kuolema leikkii tulella

audioboek en e-book


KiihkeÀ ihastumisen hurma vaihtuu kauhuksi

Roy Grace pakkomielteisen huijarin jÀljillÀ.

29-vuotias punatukkainen sinkkunainen Red Westwood on tuhkaksi palaneen rakkauselÀmÀnsÀ raunoilla. HÀn etsii hauskanpitoa, ystÀvyyttÀ ja ehkÀ jotain enemmÀnkin. Red tapaa nettipalvelun kautta komean, hurmaavan ja rikkaan Bryce Laurentin ja ihastuu tÀhÀn vÀlittömÀsti. Mutta heidÀn rakkaustarinansa edetessÀ Laurentin pimeÀ puoli ja synkkÀ menneisyys alkaa paljastua. Kaikki mitÀ mies on itsestÀÀn kertonut, osoittautuu valheeksi.

Poliisin suojeluksessa Red saa lopulta Laurentin ajetuksi ulos asunnostaan ja elÀmÀstÀÀn. Mutta todellinen painajainen on vasta alkamassa, sillÀ Laurentille Red on pakkomielle.

BrittijÀnnityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hÀnen ajoittain traagisia tapahtumia sisÀltÀvÀÀ yksityiselÀmÀÀnsÀ. Kuolema leikkii tulella on vangitsevan sarjan kymmenes, itsenÀinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdÀÀn Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetÀÀn myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa,

ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Verteller: Martti Ranin
Duurtijd: