(82)

Kuoleman portti

audioboek en e-book


Unto Hakkarainen on vastikÀÀn siirtynyt elĂ€kkeelle rikoskomisarion työstĂ€. Toimettomuus ei kuitenkaan sovi Kotkassa asuvan Hakkaraisen luonteelle – millĂ€ ihmeellĂ€ hĂ€n nyt tĂ€yttÀÀ kaikki arkipĂ€ivĂ€nsĂ€? Kun Hakkaraisen ystĂ€vĂ€ Asseri Valo ehdottaa yhteistĂ€ tekemistĂ€, Hakkarainen saa lyömĂ€ttömĂ€n idean. He kaksihan voisivat perustaa etsivĂ€toimiston!

Pian etsivĂ€toimiston työt tempaavat iĂ€kkÀÀt miehet mukaan seikkailuun, jollaista he eivĂ€t osanneet odottaa. Kotkan ja Haminan seudulla on tapahtunut nimittĂ€in kaksikin outoa nuoren naisen katoamista – saavatko KaakonetsivĂ€t selville, mitĂ€ naisille on oikein kĂ€ynyt?

"Kuoleman portti" aloittaa Heleena Lönnrothin KaakonetsivistÀ kertovan kirjasarjan.

KaakonetsivÀt Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllÀ olla elÀkeikÀisiÀ miehiÀ, mutta tÀmÀ ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. YhdessÀ ystÀvykset ovat valmiita selvittÀmÀÀn mitÀ monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitÀ ympÀri maailman.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkÀÀn kirjastonhoitajana sekÀ kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. HÀnen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.


Verteller: Teemu MĂ€kinen
Duurtijd: