(83)

Laiskan vanhemman opas

audioboek en e-book


Hauska opas rentoon vanhemmuuteen

Laiskan vanhemman opas kÀy lÀpi vanhemmuuden vÀrikkÀÀt vaiheet ja tuo kaivattua rentoutta ja myönteisyyttÀ vanhemmuuskeskusteluun. Kirja paljastaa, miksei pÀivÀkodin pedagogisesta suuntautumisesta, luomuruoasta tai lasten harrastuksista kannata stressata, miksi taaperon kanssa ei kannata yrittÀÀ ehtiÀ bussiin ja miksi teinin pitÀÀ antaa nukkua pitkÀÀn.

Kirjassa pohditaan, millaista on hyvĂ€ vanhemmuus tĂ€mĂ€n hetken Suomessa. Vanhemmuuteen liittyy valtavasti ihanteita, odotuksia ja elĂ€mĂ€ntapavalintoja. Ruoka, uni, pĂ€ivĂ€hoito, perheen työnjako, harrastukset – kaikkeen löytyy suosituksia. EntĂ€ jos lapsen lempiharrastus lopulta onkin YouTube-videoiden katselu ja lempiruoka kananuggetit? Ja mitĂ€ jos pÀÀdytÀÀnkin viikonloppuna hiihtoretken tai taidegallerian sijasta Prismaan?

Vanhemmuuden vÀitetÀÀn olevan hukassa, mutta todellisuudessa nykyajan Àidit ja isÀt ovat valmistautuneempia ja valistuneempia kuin koskaan. Lapsista kasvaa fiksuja aikuisia todella monenlaisissa perheissÀ. Lasta on vaikea hemmotella piloille tai rikkoa löysÀÀmÀllÀ pipoa.


Verteller: Kati Tammensola
Duurtijd: