(0)

Lanz Kalmar - Tappava totuus

audioboek en e-book


Joku haluaa salata totuuden – hinnalla millĂ€ hyvĂ€nsĂ€.

Lanz on alkanut hallita paremmin kykyÀÀn nĂ€hdĂ€ tulevaisuuteen, mutta pystyykö hĂ€n pelastamaan Ă€itinsĂ€ tulenarat tutkimustulokset – ja itsensĂ€? Lanz Kalmar -sarjassa vetĂ€vĂ€ toiminta ja terĂ€vĂ€ huumori yhdistyvĂ€t kiinnostaviin teemoihin elĂ€mĂ€stĂ€ totalitaarisessa yhteiskunnassa.

Lanzin kuolleeksi luultu tutkijaÀiti löytyy elossa ja Lanz pelkÀÀ, ettÀ tutkimustuloksia vastustavat tahot aikovat vaientaa Noran lopullisesti. Samaan aikaan Lanz harjoittelee kirdin kÀyttöÀ hallitakseen outoa kykyÀÀn aavistaa tulevia tapahtumia. Kirdi antaa viimein vastauksen myös siihen, mikÀ yhdistÀÀ peruuttamattomasti jengijohtaja Dukoa ja Lanzia. Kun Lanz pÀÀttÀÀ saattaa ÀitinsÀ tutkimustulokset julkisuuteen, vaarallinen vastustaja ei kaihda keinoja, ja Lanz pÀÀsee kÀyttÀmÀÀn kirdiÀÀn tositilanteessa.

Mikko Kalajoki (s. 1972) on julkaissut kiitettyjÀ teoksia lasten- ja nuortenkirjoista rikosromaaneihin. Lanz Kalmar -sarjan aiemmat osat Viimeinen perillinen ja Haudattu valhe ilmestyivÀt vuonna 2024.