(4)

Ledarrevolutionen

audioboek en e-book


Alla kan vara stolta över den svenska arbetsmodellen, men vi stÄr nu inför en ledarrevolution. Dagens kunskapssamhÀlle ger oss helt andra möjligheter och arbetslivets utmaningar behöver hanteras utifrÄn dagens förutsÀttningar.

Boken tar utgÄngspunkt i dessa förutsÀttningar och ger praktiska verktyg för en fokuserad, strukturerad och luftig tillvaro. En verksamhet med tydliga arenor och en ny form av medskapande team dÀr lÀrande och frihet under ansvar rÄder. Roterande ledningsgrupper, dynamiska tvÀrgrupper och underlag till beslut Àr exempel pÄ arbetssÀtt som ökar engagemang och ansvar för vart man ska och hur man tar sig dit.

Ledarrevolutionen ger koll pÄ att det finns kontroll. Den ger ordning och reda, framförhÄllning och tid för eftertanke. Den frigör er kunskap och samlade energi mot uppsatta mÄl.

Om författarna

Jan Blomström - AffÀrspsykolog, leg. Psykolog med specialistbehörighet och grundare av Prolead Academy. Har de senaste 25 Ären verkat inom arbetslivets psykologi och har en djup insikt kring de utmaningar som ledare och medarbetare möter i sina uppdrag idag. Ledarrevolutionen Àr Jans 6:e bok inom ledarskap & arbetsliv.

Lena Perrault - Filosofie Magister inom pedagogik med ledarerfarenhet frÄn högskola, vuxenutbildning och grundskola. Arbetar idag som rektor pÄ en kommunal förskola och grundskola.


Verteller: Jan Blomström
Duurtijd: