(9)

Lex Katarina

audioboek


UtifrĂ„n verkar Katarinas liv perfekt. Hon Ă€r en kvinna mitt i livet med en framgĂ„ngsrik karriĂ€r och ett lyckligt familjeliv. ÄndĂ„ Ă€r det nĂ„gonting som skaver. Den mentala "Att göra-listan" tar aldrig slut och hur hon Ă€n gör sĂ„ rĂ€cker tiden aldrig till.

En dag mitt under ett viktigt jobbmöte ringer plötsligt hennes mamma. Hon har gÄtt vilse och vet inte hur hon ska ta sig hem. Katarina förstÄr inte vad som har hÀnt, hennes mamma som alltid brukar vara sÄ ordningsam och ha koll pÄ allt. Snart mÀrker hon att det Àr nÄgot som inte stÄr rÀtt till. Men hur ska hon, som redan har alldeles för mycket att göra, helt plötsligt fÄ tid till att ta hand om sin egen mamma?

Lex Katarina Àr en roman som handlar om skulden, otillrÀckligheten och kÀrleken i relationen mellan en dotter och en Äldrande och sjuk förÀlder.

Boken har en fristÄende uppföljare i Kantstötta porslinsugglors paradorkester.

Maria Estling VannestÄl arbetar som författare, förelÀsare och cirkelledare med fokus pÄ utveckling, livskvalitet och hÄllbarhet. Hon har skrivit tvÄ romaner och en barnbok med anhörigtema, Lex Katarina, Kantstötta porslinsugglors paradorkester och Lovis Ansjovis och glömskan.


Verteller: Anna Godenius
Duurtijd: