(4)

Lipgloss junglen

audioboek


Manhattan er stedet, hvor magt, penge og skÞnhed fÄr hjulene til at dreje rundt. Veninderne Nico, Wendy og Victory er henholdsvis nummer 8, 12 og 17 pÄ listen over New Yorks 50 mest magtfulde kvinder. De er lÊkre, intelligente og pÄ toppen af deres karrierer, og de vil gÞre hvad som helst for at blive der!

Victory Ford er den nye hotte designer. Wendy Healy er direktĂžr for Parador Pictures, der stĂ„r bag Ă„rets stĂžrste blockbuster, og glamourĂžse Nico ONeilly har fingeren pĂ„ pulsen som chefredaktĂžr af Bonfire Magazine – biblen for alle modeelskere i byen. NĂ„r der bliver for koldt pĂ„ toppen og rundsavene bliver for skarpe, har kvinderne heldigvis hinanden at stĂžtte sig til. Umiddelbart har de alt, hvad hjertet kan begĂŠre – eller har de?

LIPGLOSS JUNGLEN fortsĂŠtter, hvor Sex and the City slap, med sex og skandaler, der holder lĂŠseren fanget til det sidste. Den er en hyldest til magtfulde kvinder og en opfordring til kvinder generelt om at bevĂŠge sig ud i junglen og erobre terrĂŠn!

Candace Bushnell (f. 1958) har skrevet flere romaner, men er isĂŠr kendt for sine "Sex and the city"-klummer i New York Observer, der dannede baggrunden for bogen og senere blev til filmen af samme navn med Sarah Jessica Parker i hovedrollen som Carrie.


Verteller: Cecilie Stenspil
Duurtijd: