(0)

Livet i en glasklokke: Et liv med Asperger og AD(h)D

e-book


Du sidder her med Livet i en glasklokke. Det er efterfĂžlgeren til min fĂžrste bog Den blĂ„ hest, som udkom 2013. Den blĂ„ hest er fortĂŠllingen om et liv med udiagnosticeret Asperger og AD(h)D. Om den lange og hĂ„rde kamp, det er at finde sig til rette i tilvĂŠrelsen, nĂ„r omgivelserne ikke forstĂ„r, hvad der rĂžrer sig i ens sind – og man sĂ„ heller ikke selv er meget klogere pĂ„ det.

Livet i en glasklokke er baseret pÄ de foredrag, jeg har holdt en del af efterhÄnden, bÄde for forÊldre, diagnosticerede og fagfolk. Der er dog ogsÄ en hel del, der ikke indgÄr i foredragene. Det skyldes alene, at der ikke ville vÊre tid til at komme omkring alle bogens emner pÄ et foredrag.

Den er bygget op med spÞrgsmÄl og generelle svar samt personlige svar. Og der er ogsÄ en del fagligt stof i nogle af afsnittene. Jeg vil Þnske dig rigtig god lÊsning.

Uddrag af bogen

SpĂžrgsmĂ„l: ”Hvordan har det vĂŠret at blive mor?”

Tit lÊser jeg, at man med diagnoser ikke kan hÄndtere at fÄ et eller flere bÞrn. At man ikke burde fÄ bÞrn, nÄr man har en diagnose.

Personligt:

Se, det er jeg jo glad for, at ingen fortalte mig dengang. Min psykiater har efterfÞlgende fortalt mig, at teoretisk set burde jeg ikke have kunnet magte at have 2 bÞrn. Men det har jeg jo fÄet, og de har da ogsÄ begge overlevet fint. Ironi kan forekomme.

Om forfatteren

Susanne Elisabeth Longhi (f. 1967) er fra Himmerland i Nordjylland. Bogen er skrevet som en vidensdeling af de vigtige kommentarer, der kommer fra diagnosticerede, forÊldre og fagfolk ved hendes mange foredrag af samme navn som bogen. Foredragene holdes sammen med en Autisme- og ADHD-rÄdgiver.