(228)

Loiset

audioboek


Turkulaispoliisi kansainvÀlisen rikosvyyhdin kiristyvissÀ silmukoissa. Max Mannerin Loiset aloittaa eurodekkarisarjan, jossa poliisi Harri Hirvikallio selvittelee rikostapauksia ympÀri Eurooppaa.

ElÀmÀ ei hymyile rikoskonstaapeli Harri Hirvikalliolle. Pienen kÀsikÀrhÀmÀn takia hÀnet hyllytetÀÀn virantoimituksesta, mutta sekin osoittautuu vain pikkumurheeksi, kun hÀn saa kuulla Ruisrockiin tehdystÀ iskusta. KymmeniÀ uhreja on kuollut, ja yksi heistÀ on hÀnen vaimonsa Noora.

Vaikka EU:n palveluksessa Luxemburgissa työskentelevÀn Nooran ja Turussa poliisinvirkaa toimittavan Harrin avioliitto on ollut vÀljÀhtynyt, vaimon kuolema on sokki. Noora ei voi olla kuollut. HÀnhÀn juuri soitti ja kertoi olevansa HelsingissÀ. Miksi Noora valehteli? MitÀ hÀn teki Ruisrockissa, ja kenen kanssa? Kun Hirvikallio matkustaa Luxemburgiin selvittelemÀÀn Nooran kuolinpesÀÀ, vaimon elÀmÀstÀ alkaa kaivautua esiin yksityiskohtia, jotka vievÀt miehen kansainvÀlisen rikollisuuden hÀikÀilemÀttömiin kuvioihin. Ja niissÀ hÀdÀnalaisen hinta on aina halvin.


Verteller: Jarmo MĂ€kinen
Duurtijd: